Start Stuguthyrning Husvagnscamping Uthyrning av skotrar

och båtar

Hitta till oss Kontakta oss

OBS! Extra information med anledning av Covid-19 epidemin.

Vi ber er som är boende i husvagn eller enklare stugor utan vatten och nyttjar serviceanläggningen att hjälpa till att minska smittspridningen.

 Det är allmänt känt att smittspridningen nu är inhemsk, dvs man behöver inte längre ha varit utomlands eller i kontakt med utlandssmittade för att ådra sig Covid-19 och symtomvariationen är stor. Med vädjan till allas och ens förnuft:  i solidaritet med äldre, riskgrupper och hårt arbetande vårdpersonal ber vi er att stanna på era hemorter om ni har tecken på förkylning, exv feber, halsont, hosta men även tecken på magsjuka med kräkning, diarré etc. Det kan vara en banal förkylning men det kan lika gärna vara det nya Coronaviruset!

 Vi ber er särskilt att tänka på detta inför påskhelgen då det är som allra högst belastning.

Det finns ca 75 husvagnar på gården. Om alla kommer upp till påskhelgen och det befinner sig mellan 2-4 personer i varje husvagn kan upp till 150-300 personer nyttja serviceanläggningen för besök i dusch, wc och köksdel varje dygn, dessutom är alltid vissa tider extra belastade.  Många kommer att vistas i lokalerna och risken för aerosolsmitta är stor. Det är nu också känt att viruset kan överleva på släta ytskikt, plast, metall etc upp till fem dygn!

 Än så länge har frivilliga sagt sig beredda att hjälpa till att städa servicehus men vi ber också varje person som nyttjar faciliteterna att städa efter sig. Tänk än en gång på risken ni kan utsätta andra för vid symtom, liksom den risk som ni som redan befinner er i riskgrupper tar, genom att nyttja servicehuset.

 I det krisläge som regionerna nu befinner sig i tycker vi att en inställd helg eller påskvistelse i fjällen är en i sammanhanget liten uppoffring, om det bidrar till minskad smittspridning och färre fall av allvarliga insjuknanden. Regeringen har dessutom rekommenderat att avstå från inrikesresor i påsk.

Vi ber er att respektera att Karin och Rolf, som är äldre och i riskgrupp, håller receptionen helt stängd tills vidare.

Vi ber er att köpa fiskekort på nätet. Garaget kommer också att vara stängt.  

Vid frågor och funderingar ring Rolf S. Tel.nr.070-362 30 16
Vänligen Rolf och Karin Sundqvist

Adolfströms camping

Vi finns i Adolfström, vid Laisälven, där vägen slutar (eller kanske börjar), och där vildmarken tar vid. Vi kan ordna allt för dig som kanske bara vill hyra en stuga, för dig som vill campa och klara dig själv, eller för dig som vill ha ett skräddarsytt paket, eller en konferens.

I området finns både sjöar och strömmande vatten. Vi har också flera omkringliggande tjärnar dit du lätt promenerar. Det finns också en mängd fjällsjöar dit man kan flyga. Till Lutaure kan vi också ordna transport med fyrhjuling. Vid Lutaure's utlopp börjar en fantastisk fiskesträcka enbart för flugfiske.
Vintertid kan du hyra skoter, med eller utan kälke/pulka. Du kan ta dig långt in i fjällvärlden, fiska efter röding och öring, göra trevliga utflykter och laga din mat över öppen eld. Vi arrangerar också guidade turer efter kundens önskemål.

Bra att veta: Vi har egen bensinmack för självbetjäning med bankkort (95oktan och diesel)                                                                                                                                                                           Fiske vid Laddve, som ligger i anslutning  till campingen, är sommartid ett
                                                                                                                                                                             uppskattat fiskevatten med både stor öring som röding.
 Antal besökare från 2016-03-06